Számlázó program jogszabály változás 2020. július 1-től

NAV Online Számla, 2020. 01. 17.

2020. július 1-től minden vállalkozást érintő számlázó program jogszabály változás lép életbe.

2020. július 1-től minden belföldi adóalany részére kiállított számla esetén online adatszolgáltatási kötelezettség keletkezik a NAV felé, melyet a számlázó programnak automatikusan el kell végeznie.

A NeoSzámla.hu online számlázó program előfizetőinek nincs teendője, automatikusan biztosítva van számukra az online adatszolgáltatás funkció.

Hogyan is néz ki ez a gyakorlatban?

Az adózónak be kell állítania a számlázó programban a számla kiállítóját hitelesítő azonosító adatokat. Ezt követően rendszerünk jelezni fogja az adatkapcsolat sikerességét.

A számla kiállítását követően a számla listában látható lesz az adatszolgáltatás sikeressége, amit jól látható ikon jelez. Tehát minden számlánál látható lesz a beküldés állapota.

További számlázó program jogszabály változás lép érvénybe 2021. január 1-től, amikortól a magánszemélyek részére kiállított számlákról is teljesíteni kell a NAV felé az online adatszolgáltatást.

Amennyiben Ön nem rendelkezik még online adatszolgáltatást biztosító számlázó programmal, vagy kézi számlatömböt használ, kattintson az alábbi képre és rendelje meg új számlázó programját még ma. Rendszerünk online számlázó program, így bárhol, bármikor számlázhat egy internetképes eszköz segítségével.

Számlázó program megrendeléséhez kattintson az alábbi képre:

Online számlázó program megrendelés

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja.

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben